Entreprenørportalen

OM OS

Hos Entreprenørportalen har vi i alt 60 års erfaring – vi er et team bestående af håndværkerekspertise og erfaring.

Vi har en professionel screeningsafdeling til at håndtere opgaver, der ikke kun sikrer, at kunderne behandles professionelt, men at der ikke forekommer nogle overraskelser i den faktiske udførelse af kontrakten før eller efter kontraktens udførelse.

Vi stræber altid efter at sikre, at vores kunder har en nøjagtig forståelse af opgavens omfang. Vi arbejder i og er interesseret i den private sektor, boligforeninger og virksomheder – vi har den rette viden og evner til at sætte alle i stand til at håndtere kontrakter til den yderste tilfredshed.

Entreprenørportalen er portalen for de mest dygtige og erfarne erhvervsdrivende inden for håndværk og tilbudsgivning. For os handler det bestemt ikke om at blive den største virksomhed, eller den med flest medlemmer – men om at skabe en platform, som forbrugerne elsker.

Vi har 100 af de bedste danske entreprenører, som alle har en fælles mission – at sikre, at kunderne kan udføre tilfredsstillende arbejde med intet mindre end professionel hjælp fra A til Å.

Entreprenørportalen