Entreprenørportalen

Skoler

Ønsker du som skole at blive set og hørt? Har du et projekt du ønsker hjælp med? Så står vi altid klar med en hjælpende hånd.

Entreprenørportalen har fundet det, vi mener, er 100 af Danmarks bedste entreprenører som altid udfører sit arbejde til det ypperste.

Vi er stolte af at kunne sige, at vi har forrygende erfaring med behandling af alle former for opgaver i forhold til skoler.

Det består af adskillige sjove og udfordrende projekter i den kaliber. Vi sidder bl.a. også inden for større gymnasier, kost- og efterskoler, så hvis du har mod på at prøve kræfter af med dygtige mennesker og større entrepriser, er dette din mulighed.

Vi søger primært kompagnier med mindst 10 ansatte til de former for opgaver.

Vi har et bredt netværk af entreprenører og kan varetage alle former for byggeopgaver. Om du er en ejerforening, boligforeninger eller en større bygherre så indsend din opgave og lad og tage en uforpligtende dialog!

  • Ingen skjulte udgifter

    Du vil altid få et tilbud, hvor prisen vil blive forklaret. Der er ingen skjulte gebyrer ved brug af vores platform.

  • Uforpligtigende tilbud

    Vores tilbud er altid uforpligtende. Indtil at der er underskrevet en kontrakt.

  • Kvaliteten i top

    Det er vigtigt for os, at sætte jer i kontakt med dygtige entreprenører. Vi sørger altid, for at kvalitets-screene de entreprenører vi samarbejder med, da vi ved hvor vigtigt det er, at dit projekt bliver udført korrekt!

Entreprenørportalen